Kinderfeestjes

Jouw verjaardag een echt Team Tantum Freerun feestje? Dat is mogelijk!

Bekijk al onze mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement!

Meer informatie

Kinderfeestje

Kinderfeestjes meer informatie

Locatie: Een freerun kinderfeestje van Rutger kan in elke gymzaal. Jullie huren de gymzaal en Rutger komt naar de gymzaal toe om het kinderfeestje te verzorgen. Het is verstandig om de gymzaal pas te huren als beide partijen akkoord zijn met de tijd en datum. Een kinderfeestje geven wij alleen in een straal van 50km om Utrecht heen. Anders is het voor ons helaas te ver.

Tijd en datum: De duur van het kinderfeestje is 1 of 1.5 uur, de keuze is aan u. Vul in het onderstaande formulier in wat jullie voorkeursdatum en tijdstip is. U zult zo spoedig mogelijk reactie ontvangen. Als de datum en tijd akkoord zijn kunt u de gymzaal bij u in de buurt gaan huren.

Airtracks: Met de normale materialen in een gymzaal kan Rutger een prima kinderfeestje geven, maar omdat Rutger een busje en veel airtracks tot zijn beschikking heeft, is er de mogelijkheid om een kinderfeestje nog leuker te maken met uniek materiaal in de zaal. Voor maar € 20,- euro extra neemt Rutger zijn exclusieve materiaal mee.

Aantal deelnemers: bij een freerun kinderfeestje is er een maximum van 11 kinderen. Als het meer kinderen zijn moeten we in groepen gaan werken en dat heeft niet mijn voorkeur bij een kinderfeestje.

Verantwoordelijkheid: Rutger heeft ervaring met freerun lessen geven. Rutger heeft door het halen van zijn:

  • Freerun leraar niveau 3 diploma
  • Gymnastiek leider niveau 3 diploma
  • Mbo sportacademie niveau 4

de bevoegdheid om lessen te geven. Veiligheid staat altijd op nummer 1 bij Rutgers kinderfeestjes. Structuur en regels bij Freerunnen zijn daarom noodzakelijk en de deelnemers moeten zich hieraan houden. Wanneer er een ongeluk tijdens het geven van het kinderfeestje plaats vindt (gelukkig komt dit zelden voor) zijn de ouders/verzorgenden van het betreffende kind altijd verantwoordelijk. De opstelling en de opbouw van het kinderfeestje zullen altijd zo veilig mogelijk opgezet worden om ongelukken te voorkomen. Rutger zal daar zijn uiterste best voor doen.

Tarieven:

  • Een kinderfeestje van 1 uur kost € 150,- inclusief btw.
  • Een kinderfeestje van 1.5 uur kost € 200,- inclusief btw.
  • Een kinderfeestje met Airtracks kost € 20,- euro extra.
  • De reiskosten zijn 0,19 cent per km vanaf 20km en wordt berekend vanuit Zeist.