Kinderfeestjes

Jouw verjaardag een echt Freerun feestje? Dat is mogelijk!

Bekijk al onze mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement!

Meer informatie

Kinderfeestje

Kinderfeestjes meer informatie

Locatie: Wij hebben elke zaterdag vanaf kwart over 3 hebben wij ruimte voor een kinderfeestje. Dit feestje geven wij na de freerunlessen in de mooiste gymzaal van Zeist. De gymzaal is van het OLZ Zeist en het adres is blikkenburgerlaan 2.

Tijd en datum: De duur van het kinderfeestje is 1 of 1.5 uur, de keuze is aan u. Vul in het onderstaande formulier in wat jullie voorkeursdatum en tijdstip is. U zult zo spoedig mogelijk reactie ontvangen of deze datum nog beschikbaar is.

Airtracks: In het OLZ hebben wij super gave freerun materialen denk bijvoorbeeld aan een airtrackbaan en een airtrack schans. Deze materialen worden ook gebruikt tijdens het kinderfeestje.

Aantal deelnemers: Bij een freerun kinderfeestje is er een maximum van 11 kinderen. Als het meer kinderen zijn moeten we in groepen gaan werken en dat heeft niet mijn voorkeur bij een kinderfeestje. Aan het einde van het feestje hebben wij voor elke deelnemer een leuke herinnering aan het gave freerunfeestje.

Verantwoordelijkheid: Lugenne heeft ervaring met freerun lessen geven. Lugenne heeft de volgende lesgeef diploma’s:
MBO sport academie niveau 4 en zijn KSS 3 turn diploma.

Veiligheid staat altijd op bij kinderfeestjes. Structuur en regels bij Freerunnen zijn daarom noodzakelijk en de deelnemers moeten zich hieraan houden. Wanneer er een ongeluk tijdens het geven van het kinderfeestje plaats vindt (gelukkig komt dit zelden voor) zijn de ouders/verzorgenden van het betreffende kind altijd verantwoordelijk. De opstelling en de opbouw van het kinderfeestje zullen altijd zo veilig mogelijk opgezet worden om ongelukken te voorkomen.

Tarieven:

  • Een kinderfeestje van 1 uur kost € 180,- inclusief btw en zaalhuur.

Van 15:15 tot 16:15.

  • Een kinderfeestje van 1.5 uur kost € 230,- inclusief btw en zaalhuur.

Van 15:15 tot 16:45.