Workshops

Wil jij met een groepje beter leren freerunnen? Rutger geeft vaak freerun workshops.

De workshops kunnen in elke gymzaal gegeven worden.

Meer informatie

Workhops

Workshops: meer informatie

Wil jij met je freerungroep, je schoolklas of met een groep vrienden/vriendinnen beter leren free runnen? Rutger komt graag langs om een clinic te geven. Bij een clinic geeft Rutger een freerun les met airtracks. Die neemt Rutger zelf mee.

Locatie: de locatie van een workshop is van u afhankelijk. Scholen/verenigingen hebben zelf een gymzaal. Als u die niet tot uw beschikking heeft kunt u deze huren bij de gemeente. Rutger komt naar de gymzaal toe om de workshop te verzorgen. Het is verstandig om de gymzaal pas te huren als beide partijen akkoord zijn met de tijd en datum.

Tarieven:

  • Een freerun clinic kost € 150,- per uur ex btw.
  • De reiskosten zijn 0,19 cent per km vanaf 20km en wordt berekend vanuit Zeist.

Tijd en datum: een clinic kan 1 uur, 1,5 uur of 2 uur duren. De datum en tijd die u in gedachten heeft kunt u invullen in het onderstaande formulier. Dan laten wij zo snel mogelijk weten of dat akkoord is.

Verantwoordelijkheid: Rutger heeft ervaring met freerun lessen geven. Rutger heeft door het halen van zijn:

  • Freerun leraar niveau 3 diploma
  • Gymnastiek leider niveau 3 diploma
  • Mbo sportacademie niveau 4

Rutger heeft de bevoegdheid om lessen te geven. Veiligheid staat altijd op nummer 1 bij Rutgers kinderfeestjes. Structuur en regels bij Freerunnen zijn daarom noodzakelijk en de deelnemers moeten zich hieraan houden.

Wanneer er een ongeluk tijdens het geven van de workshop plaatsvindt (gelukkig komt dit zelden voor) zijn de ouders/verzorgenden van het betreffende kind altijd verantwoordelijk. De opstelling en de opbouw van de workshop zal altijd zo veilig mogelijk opgezet worden om ongelukken te voorkomen. Rutger zal daar zijn uiterste best voor doen.