Partners

12Springs Trampolines:

12springs Trampolines verkoopt de beste tuin-trampolines van Nederland. Sinds de 30.000 abonnees van Team Tantum op YouTube werken Team Tantum en 12springs al veel samen.
Nu hebben wij zelfs samen de Team Tantum Pro trampoline ontwikkeld. Dit is een trampoline speciaal voor kinderen die tricks willen leren op de trampoline. Deze trampoline is te vinden op de website van 12Springs en natuurlijk van Tantum Freerunning. Het is erg mooi om al zolang samen te groeien.

12 Springs Sports:

Sports is een tak van 12springs. 12Springs Sports verkopen en ontwikkelen airtracks en matten. Samen met 12springs Sports proberen wij de gaafste freerun lessen te realiseren voor Tantum Freerunning. Dit doen wij d.m.v de gave airtracks in de les en we kijken samen hoe we de lessen nog beter kunnen maken. We hebben bijvoorbeeld samen de airtrack muur ontwikkeld en de tantum valmat. Ook is de valmat perfect om thuis te gebruiken naast de trampoline. Deze producten zijn hier te vinden.


Mercy Ships:

Mercy ships is een organisatie die wereldwijd mensen hulp aanbiedt. Mercy Ships is een groot ziekenhuisschip die langs de kust van Afrika gaat om daar allerlei mensen te helpen. Ook leidden ze de lokale bevolking op tot artsen om de zorg in ontwikkelingslanden beter te krijgen. Vanaf 2022 komt er een 2e ziekenhuisschip bij. Dit schip is nog een stuk groter dan het andere schip. Ik (Rutger Schipper) help Mercy Ships om kinderen te bereiken en om de kinderen te laten zien hoe belangrijk het werk is van Mercy Ships.


Blik & Burgers:

Blik & Burgers is een Restaurant in Zeist. Blik & burgers heeft bij het terras een grote speeltuin en sinds kort hebben Tantum Freerunning en Blik & burgers in de speeltuin 3 gave trampolines geplaatst. Samen willen we zoveel mogelijk kinderen in beweging krijgen. In de zomer Houdt Tantum Freerunning ook vaak Freerun evenementen naast Blik & burgers in Zeist.


It 4 Kids:

It 4 Kids wil dat iedereen kan sporten in Nederland. It 4 kids is een stichting dat hardware verkoopt en van de opbrengst kinderen laat sporten die normaal een sport niet kunnen betalen. Doordat deze kinderen toch kunnen sporten komen ze meer in aanraking met de samenleving, bewegen ze meer en maken ze vrienden op de sportclub. Ik (Rutger Schipper) ben ambassadeur van It 4 Kids, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen kan sporten in Nederland.


Handicap NL:

Handicap NL zet zich in voor alle mensen met een handicap in Nederland. Ik (Rutger Schipper) ben ambassadeur, omdat ik vind dat iedereen met een handicap toch 100% bij de maatschappij hoort en dat alles toegankelijk moet zijn voor iedereen. Mijn vader en in hebben afgelopen jaar meegedaan aan de rugzakrun. Dit is een sponsorloop georganiseerd vanuit handicap NL.