Wat is Freerunnen?


Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht”

WAT IS FREERUNNEN?

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen.

OVER MIJ ā€“ PLEZIER IN FREERUNNING

Mijn naam is Rutger Schipper en ik heb al heel mijn leven passie voor sport. Toen ik 14 was zag ik voor het eerst iemand een salto doen op straat en toen dacht ik dit wil ik ook kunnen. Nu freerun ik al 6 jaar en ik heb er nog steeds super veel plezier in. Maar wat mij ook veel energie geeft is om kinderen de sport freerunning te leren. Wat ik het mooie vind van deze sport is dat hoe sportief je ook bent aangelegd, je altijd een uitdaging kan vinden en vooruitgang kan boeken.


“Ik zag iemand een salto doen en dacht: dit wil ik ook!

Gefeliciteerd


“Haal het beste uit jezelf!”

VISIE – IEDEREEN KAN FREERUNNEN?!

Hier staat Tantum Freerunning voor. Wat ik erg belangrijk vind is dat de sport freerunnen voor iedereen toegankelijk is. Als jij al veel sportervaring hebt ben je welkom, maar ook als je voor het eerst de gymzaal in stapt ben je van harte welkom. Bij de sport freerunnen is er geen einddoel wat je moet kunnen. Wat ik het belangrijkste vind is dat je het beste uit jezelf haalt en probeert vooruit te komen. Het is mooi als deelnemers iets gedaan hebben in de les waarvan ze van tevoren niet hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. Freerunles haalt het beste in jezelf en je lichaam naar boven.

Start met een STARTPAKKET

Wat heb je nodig om te starten met freerunnen?

  • Tantum shirt
  • Tantum broekje
  • Tantum sokken
  • Tantum sporttas

Dit complete freerun outfit bieden wij aan voor maar 40,- euro.