Freerunning Zeist

Gymzaal Noordweg

Geef je nu op voor 2 gratis freerun proeflessen op dinsdag of woensdag in Zeist!

Freerunlessen Zeist

Freerun lessen op dinsdag en woensdag zijn op de Noordweg in Zeist en starten om:

 • Dinsdag om 16:00 uur tot 16:55 voor de leeftijden 6,7 en 8 jaar.
 • Dinsdag om 17:00 uur tot 17:55 voor de leeftijden 8 en 9 jaar.
 • Dinsdag om 18:00 uur tot 18:55 voor de leeftijden 9 en 10 jaar.
 • Dinsdag om 19:00 uur tot 19:55 voor de leeftijden 10 en 11 jaar.
 • Dinsdag om 20:00 uur tot 20:55 voor de leeftijden van 12 tot 18 jaar.
 • Woensdag om 15:00 uur tot 15:55 voor de leeftijden 6, 7 en 8 jaar.
 • Woensdag om 16:00 uur tot 16:55 voor de leeftijden 8 en 9 jaar.
 • Woensdag om 17:00 uur tot 17:55 voor de leeftijden 10 en 11 jaar.
 • Woensdag van 18:00 uur tot 18:55 voor de leeftijden van 12 tot 18 jaar.

De eerste 2 proeflessen zijn gratis. Hier moet je je wel van te voren voor opgegeven!

Tarieven

Voor de wekelijkse lessen gelden de volgende tarieven:

 • Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,–.
 • Het abonnement kost € 39,– per maand.
 • De genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Materialen in de freerunlessen Zeist

Naast de materialen in een gymzaal heeft Tantum Freerunning nog meer gave materialen. Dit zijn vooral airtracks in verschillende maten en vormen. In samenwerking met 12springs ontwerpen wij precies wat er nodig is voor de leukste en gaafste Freerunlessen. Denk aan een airtrackschans, airtrack-kast en natuurlijk de airtrack-baan. Dit materiaal + de gymzaal uitrusting maken de Tantum Freerunlessen uniek, veilig en spectaculair!

Lesaanbod Freerun Zeist

T-shirt Wit Rutger Salto

Tantum freerunning biedt op verschillende plaatsen freerunning aan. De lessen worden in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Gorinchem, Maarssen, Soest, Veenendaal en Zeist aangeboden.
De lessen worden gegeven in een gymzaal met extra freerunmaterialen. De opstelling varieert elke les en er worden steeds nieuwe thema’s behandeld. Ook komen er veel bewegingen vaak terug. Denk aan de basis flips en de basis vaults. Zo proberen wij kinderen een goede freerunbasis mee te geven, waardoor ze het na verloop van tijd zelf kunnen oefenen.

Belangrijk punten uit de Algemene Voorwaarden:

 • Als de les door omstandigheden niet gegeven en of gevolgd kan worden, kunnen lessen op een andere locatie en tijdstip worden ingehaald. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen. Tijdens de vakanties is er wel contributie verschuldigd behalve in de zomervakantie.
 • In de eerste week van juli als deze buiten de schoolvakantie geven wij een extra les. Bij verhindering dient men door te betalen. Restitutie van contributie wordt niet verleend. Lessen kunnen altijd worden ingehaald op een andere dag of locatie.
 • Opzegging kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail aan het correspondentieadres. Men dient een maand opzegtermijn in acht te nemen, ingaande per de 1e van volgende maand. In deze maand kan men de lessen uiteraard blijven volgen.
 • De leiding en instructeurs zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen van leden, noch voor persoonlijke of lichamelijk letsel en daaruit voortvloeiende schade. Inschrijver verklaart hierbij dat hij/zij het onderhavige sportonderricht uitsluitend en alleen zal ontvangen voor eigen risico en dat kosten van enig ongeval of letsel geheel door hem/haar worden gedragen. 
  Inschrijver is zich er van bewust dat het beoefenen van bepaalde takken van sport risico’s met zich mee brengt en dat hij/zij eventuele vervolg schade die ten gevolge van de beoefening van enigerlei tak van sport kan ontstaan voor eigen risico neemt. Tevens zal de inschrijver Rutger Schipper h.o.d.n. Tantum Freerunning en/of haar leiding en instructeurs vrijwaren voor aanspraken van derde ten deze.


Adres voor Freerunning Zeist:

Gymzaal “Noordweg”
Noordweg 10
3704 GK Zeist
Google Maps

Instructeurs

Dinsdag

Hoofdleraar: Quint van Maldegem

Assistenten: Abbe en Lev

Woensdag

Hoofdleraren: Manuel en Dirk

Assistent: Jari

Kom voorbereid!

Wij hebben de beste materialen om te freerunnen voor jou geselecteerd. Bekijk ze in onze webshop.